Presentació

Hola a tothom: actualment, sóm una professora d'àrea pràctica (a més a més he donat tecnologia, informàtica, electricitat i electrònica). Crec que les noves tecnologies sóm un món fantàstic pel procés d'ensenyament-aprenentatge

dijous, 28 de gener del 2010

Problema matemàtic

Ha arribat l'hora de fer funcionar el "coco"!

Aquest problema va dirigit a alumnes del primer cicle de l'ESO.

Troba la solució al següent problema matemàtic:

En Toni té 10 anys, el seu germà Pere 20 i el seu pare 47. Quants anys han de passar per a que entre els dos fills igualin l'edat del pare?

Si ho trobes necessari, pots emprar la calculadora que trobaràs a la columna de l'esquerra.

És hora de començar

Aquesta és la meva primera incursió dins el món dels blocs a on jo som la que escric. Fins ara, només havia escrit com a comentarista a altres blocs.
La meva idea és que aquest bloc tracti temes relacionats amb l'àrea pràctica a l'ESO (tecnologia), informàtica i electricitat.
M'agradaria anar introduint entrades que fossin, podem dir, teòriques, però per altra part també introduir entrades que fossin tasques pels alumnes. A aquestes darreres entrades hauria unes dates d'entrada, les passes que s'han de fer i uns accessos a les tasques.
No tenc massa clar com es fa tot això, però supós que poc a poc aniré aprenent.

Foto treta d'aquesta pàgina http://flickrcc.bluemountains.net/index.php que és un bon magatzem d'imatges que no estan subjectes a drets d'autor.